Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Met onze oprolbare zonne- regen- windscherm kun je optimaal genieten van het buitenleven. Het doek wordt d.m.v. een veersysteem opgerold in een aluminium behuizing. Door het scherm naar buiten te trekken rolt het doek af en vervolgens sluit u de treklijst aan de staander. Het zonnescherm kan tijdens gebruik tot maximaal 300cm uitgerold worden. De stevige kunstof handgreep kan in de meegeleverde eindpaal vastgezet worden.

Het scherm is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en de materialen die worden gebruikt zijn IJzer, Aluminium, kunststof en het doek is vervaardigd van Polyester (180 g/m²)

Heerlijk op uw terras zitten uit de wind, waar gewenst zon en met vrij uitzicht. Het oprolbare windscherm is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren zoals Antraciet, zwart en Crème/ beige. Door gebruik te maken van de optionele grondbeugel, kan de staander op ieder moment bevestigd en verwijderd worden.

Oprolbare zonneschermen zijn zo geschikt voor oa als afscheiding van uw tuin, Balkons, afscherming rond een zwembad, bij een camping als afscheiding voor uw caravan.   1 / 2  Bezig met laden...
€ 92,00
€ 74,00*
 
   1  2