Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Trend24 is regelmatig op zoek naar stagiaires die affiniteit hebben met sanitair, eCommerce, social media, marketing en logistiek. Wij zijn een jong bedrijf met vele mogelijkheden en uitdagingen.
 
Stagiaire Marketing / eCommerce / Logistiek: Als stagiair op onze afdeling zul je diverse online werkzaamheden uitvoeren, waaronder: het schrijven en publiceren van artikelen voor op onze websites, het beheren van het cms, het onderhouden van onze social media kanalen, conversie-optimalisatie, SEO, SEM, e-mailmarketing en het opzetten en ondersteunen van marketingacties. 

Wij bieden
Een interessante en veelzijdige werkomgeving met veel ruimte voor eigen creatieve ideeën en zelfstandigheid. Wij zorgen voor gedegen stagebegeleiding en bieden je natuurlijk een stagevergoeding. Kortom: bij Trend24 kun je je ontwikkelen en je kunt ervaren hoe het is om bij onze organisatie te werken. En misschien bevalt het ons beiden zo goed, dat we gezamenlijk besluiten met elkaar verder te gaan.

Wij verwachten
De belangrijkste voorwaarde is een grote passie voor digital marketing en eCommerce. Daarnaast verwachten we dat je bereid bent te leren, opdrachten aan te nemen en dat je beschikt over een bepaalde mate van zelfstandig handelen. Wij verwachten wij dat je geïnteresseerd en gemotiveerd bent om iets te leren van het soort werk dat wij doen. Dat betekent dat je je aan de gemaakte afspraken houdt en je best doet!

Ben je geïnteresseerd om bij ons stage te lopen? Stuur dan een motivatiebrief met CV naar: info@Trend24.nl