Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
MERRY XMAS Opblaasbaar LED Verlichting - 120 cm
0 Reviews | Review toevoegen

De vrolijke Kerstman met Merry Christmas-belettering is gemaakt van duurzaam, waterafstotend polyester en gaat gegarandeerd jarenlang mee als kerstversieringscijfer. Goed beveiligd door apparaten vast

Verzendkosten

€ 12,95 

Levertijd, Aantal dagen

1-2 werkdagen

€ 47,00 *
€ 38,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Merry Christmas-belettering - gepresenteerd door Happy Santa
De opblaasbare figuur met Merry Christmas-letters is overal in de kerst- en adventtijd onmiskenbaar in het oog springend. Uitnodigend wijst de glimlachende Kerstman de weg naar uw huis, bedrijf of evenement. Met zijn hoogte van 1,20 meter en de led-verlichting maakt het opblaasbare figuur ook kinderen en volwassenen op kerstmarkten, op kerstfeesten en andere evenementen. Ontworpen in vriendelijk rood en wit, is de kerstman met Merry Christmas-letters de perfecte decoratie voor uw reclame.

Opblaasbaar figuur met verlichting - weerbestendig en stabiel
De vrolijke Kerstman met Merry Christmas-belettering is gemaakt van duurzaam, waterafstotend polyester en gaat gegarandeerd jarenlang mee als kerstversieringscijfer. Goed beveiligd door apparaten vast te houden, is de weerbestendige, opblaasbare figuur veilig en stabiel in regen, sneeuw en wind op zijn plaats. Ook is de inflatie geen probleem: sluit de Steker van het artikel bij de aansluiting aan en de vriendelijke Kerstman met Merry Christmas-letters is binnen 2-3 minuten voor je. Een krachtige ventilator zorgt voor voldoende druk binnenin. In het donker verlichten drie geïnstalleerde witte LED's de opblaasbare figuur effectief van binnenuit en laten kinderogen schitteren.

Hoogte van de kerstman met Merry Christmas-belettering 1,20 m
Gemaakt van weerbestendig, duurzaam polyesterweefsel
waterafstotend, stabiel houden door vast te zetten
Geleverde voeding 12V-DC 1000 mA
Aansluiting op normaal stopcontact
krachtige ventilator 12 V DC 800 mA
drie geïnstalleerde witte LED's
Kerstman met Merry Christmas-letters - een sfeervolle decoratie
De vrolijk uitziende kerstman met Merry Christmas-letters is in de commerciële en particuliere sector effectief op de naderende partij. Daarom is deze opblaasbare figuur de ideale decoratie voor winkels, op kerstfeesten, in de tuin of voor de ingang. Snel opgebouwd en gedemonteerd, biedt het talloze mogelijkheden om in de advent- en kersttijd alle ogen te trekken en kinderen en volwassenen te inspireren. Je kunt trouwens al jarenlang de vriendelijke kerstman met Merry Christmas-letters gebruiken. Zonder lucht klapt het gemakkelijk en bespaart het ruimte. Beveilig deze opvallende, opblaasbare figuur en zet je acties in de schijnwerpers of verras je familie ermee. Alle voordelen van Santa met Merry Christmas-letters in een oogopslag:

Merry Santa met Merry Christmas belettering voor binnen en buiten
creëert een kerstsfeer bij kinderen en volwassenen
goede adverteermogelijkheden
opblaasbaar figuur voor evenementen, tuin- en huisingang
robuust, waterafstotend polyesterweefsel, zorgvuldig verwerkt
eenvoudige montage en demontage, ruimtebesparende opslag
stabiele gereedschappen voor stand-by
Voedingsadapter voor normale stopcontacten, inbegrepen
drie ingebouwde, witte F8 LED-lampen met een lange levensduur
laag energieverbruik
geluidsarme werking

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.