Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Dit ligbed heeft een hoofdsteun dat is uitgerust met een 2-staps vergrendeling. Hierdoor is het ligbed in lengte verstelbaar wat handig is voor personen met verschillende lengtes. Het van acacia hardhout gemaakte ligbed heeft een ergonomisch model en is ideaal voor in bijvoorbeeld de tuin, op het terras, het balkon, het strand of bij het zwembad. De houten stoel is inklapbaar en kan gemakkelijk vervoerd worden door de praktische handgreep.

Let op! Acaciahout is een natuurlijk materiaal en wordt beïnvloed door externe invloeden zoals lucht, vocht en temperatuur wat na verloop van tijd kan zorgen voor kleurveranderingen van het hout. Om de kleur te behouden, is het raadzaam regelmatig het hout te behandelen met olie en een zachte doek. Wanneer je dat regelmatig doet zul je jarenlang plezier hebben van je acacia meubilair. Krassen en vlekken kunnen worden verwijderd door te schuren met fijn schuurpapier.

Voordelen:
✓ Tijdloze ergonomische vorm.
✓ Eenvoudig te monteren en opvouwbaar.
✓ Geïntegreerde hoofdsteun met 2-traps vergrendeling voor het trekken in verschillende lengtes.
✓ Metalen handvat.
✓ Compact inklapbaar.

Eigenschappen:
• Materiaal: acacia hardhout
• Afmetingen: 190 x 60 x 51 cm (L x B x H)
• Afmetingen wanneer ingeklapt: 60 x 90 x 17 cm (L x B x H)

Wat zit er in de verpakking?
1 x ligbed
1 x Beschermhoes
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 120,00 * € 90,00 *
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 6,50 

Levertijd, Aantal dagen

2-3 werkdagen

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.