Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Kerstman Lichtgevende ladder - 240 cm
Kerstman Lichtgevende ladder - 240 cm
0 Reviews | Review toevoegen

Deze kerstman met lichtgevende ladder heeft een totale hoogte van 240 cm. De armen en benen van deze kerstman zijn beweegbaar. Het materiaal waar deze kerstman van is gemaakt is nylon en de voeding...

Verzendkosten

€ 6,50 

Levertijd, Aantal dagen

1-2 werkdagen

€ 70,00 *
€ 56,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze kerstman met lichtgevende ladder heeft een totale hoogte van 240 cm. De armen en benen van deze kerstman zijn beweegbaar. Het materiaal waar deze kerstman van is gemaakt is nylon en de voeding is 230V.

Dit artikel zal direct na bestelling verzonden worden. Ook kan deze op afspraak ook bij ons in Elst (gld) afgehaald worden

De kerstman kan buiten aan de gevel of schoolsteen opgehangen worden. En geeft een fraaie decoratie vanaf buiten. Natuurlijk is dit product GS gecertificeerd.
Een kerstman op het huis, op een muur buiten, bij de schoorsteen of op het dak. Deze kerstman is een succesvolle kerstversiering en vooral in het donker wanneer het verlicht is.
Deze kerstman staat op een 240 cm lange lichtgevende ladder. De kerstversiering is ook geschikt als interieurdecoratie.

De kerstman figuur heeft beweegbare armen en benen en kan individueel aan de ladder worden geplaatst.

Omvang van de levering:
1x Kerstman met lichtgevende ladder
1x voeding

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.