Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Google Home - Smart Speaker - Wit
Reviews | Review toevoegen

Dankzij de spraakherkenning maak je met max. 6 mensen gebruik van de speaker. Verbind de speaker via Bluetooth met de Google Home app op je smartphone. Stel instellingen vast zoals de spreektaal van d

Verzendkosten

€ 6,50 

Levertijd, Aantal dagen

1-2 werkdagen

€ 184,00 *
€ 139,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Productomschrijving

De Google Home speaker speelt jouw favoriete muziek af en is jouw handsfree hulp in huis. De speaker is instelbaar per taal en land. Van het land dat je instelt, krijg je de meest actuele informatie over diensten zoals het treinverkeer, het weer en het nieuws. Voor België is dit nog niet beschikbaar. Geef opdrachten om muziek af te spelen of dim je het licht van je smart lampen.

Dankzij de spraakherkenning maak je met max. 6 mensen gebruik van de speaker. Verbind de speaker via Bluetooth met de Google Home app op je smartphone. Stel instellingen vast zoals de spreektaal van de speaker en de temperatuuraanduiding.

Beschik je over een Google Chromecast? Dan stream je spraakgestuurd video's via de speaker naar je televisie en verbind je de speaker met andere Google Cast ondersteunde speakers.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina. Zoals beloofd krijg je voor het invullen van een review een cadeautje van ons.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews