Gevolgen Corona virus

Door het Corona-virus (Covid-19) hebben wij op dit moment, direct of indirect te maken met speciale maatregelen. Hierover willen wij u graag informeren.

Omdat ook het productieproces in het buitenland ernstig vertraagd is kunt u op deze pagina zien wannee een deel van ons assortiment weer beschikbaar is en lezen wanneer artikelen worden nagezonden.

Bij updates zal deze pagina zal worden aangepast.

Bereikbaarheid
Wij zijn bereikbaar binnen onze reguliere openingstijden. Onze medewerkers zijn vanuit een “thuiswerkplek” actief. Momenteel email en deels via onze Chat funtie. Wij doen onze beste u zo goed, en snel, als mogelijk te antwoorden op uw vragen. Mocht het onverhoopt iets langer duren dan u van ons gewend bent, dan vragen wij uw begrip hiervoor. 

Bestellingen
U kunt gewoon bij ons bestellen! Vooralsnog kunnen we leveren als altijd. Er zijn ook geen restricties vanuit onze logistieke partners. Wij informeren u z.s.m. over de verwachte levertijd (na ontvangst van de order). Wanneer u echter onzeker bent over de levering, verzoeken wij contact met ons op te nemen om de actuele levertijden af te stemmen.
In geval dat nieuwe bestellingen veel langer gaan duren dan verwacht, is het mogelijk de order te annuleren. E.e.a. in goed overleg


Leveringen
Ook onze vervoerders nemen de nodige maatregelen. Bezorging is tot aan de voordeur, waar mogelijk ‘contactloos’. Alle bezorgers en servicemedewerkers werken onder aangescherpte hygiëneprocedures. Leveranciers houden 2 meter afstand tot anderen, o.a. met laden, lossen en tekenen van de pakbon (met hun eigen pennen). 

Onze pakketten worden grotendeels door de DPD verzorgd. De DPD geeft aan dan  zendingen binnen Nederland/ België/ Duitsland vertraagd geleverd kunnen worden. Onze transporteur DPD realiseert zich dat de dienstverlening in deze periode een belangrijke maatschappelijk rol vervult, daardoor zijn ze erop ingericht om succesvolle leveringen van pakketten te borgen. Verder geven zij aan dat pakketen soms NIET meer bij buren afgeleverd worden en deze bij niet thuis direct retour afzender worden gestuurd.
 

Pickup parcelshops
Door het Coronavirus sluiten sluiten steeds meer winkels en zo dus ook de Pickup parcelshops in Nederland en Europa. Hierdoor is het in de meeste landen niet of slechts nog beperkt mogelijk om pakketten rechtstreeks naar een Pickup parcelshop te sturen, of pakketten te retourneren via een Pickup parcelshop. 

Voorraad, nalevering;
- Plafond ventilatoren - ca week - ca week 23
- 400x300cm paviljoen, antraciet, beige, bruin - ca week 26
- 350cm paviljoen, antraciet, beige, bruin - ca week 26
- Verlichting, insectennetten paviljoens - ca week 26
- Stabilisatie kokers paviljoen - ca week 26
- Fietshoezen - ca week 30
 

Dank en begrip
Uw welzijn is belangrijk voor ons! Daarom nemen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM in acht. Uiteraard gaat onze bewondering uit naar iedereen, die in deze omstandigheden voor elkaar zorgen. Samen maken we het verschil.


Vriendelijke groeten;
Medewerkers van Trend24

Volg ons op social media!

Volg ons op social media!